ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ
Χρήστης
e-mail:
Συνθηματικό:
Είσοδος
Εγγραφή Νέου Χρήστη
Select language
EnglishGreeks
<Αύγουστος 2017>
>>ΔΤΤΠΠΣΚ
>31123456
>78910111213
>14151617181920
>21222324252627
>28293031123
>45678910
AΡΧΙΚΗ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΔΙΑΥΓΕΙΑ | ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ | ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ
ΔήμοςΠεριοχήΔημότης
Aνακοινώσεις
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου
Βιογραφικό Δημάρχου
Δημοτικό Συμβούλιο
Οικονομική Επιτροπή
Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού Δήμου
Προκηρύξεις - Διακηρύξεις – Διαγωνισμοί – Δημοπρατήσεις
Αποτελέσματα Προκηρύξεων - Διαγωνισμών
Αποφάσεις Δ.Σ.
Τοπικά Συμβούλια
Διατελέσαντες Δήμαρχοι
Υπηρεσίες του Δήμου
Λοιπά Νομικά Πρόσωπα Δήμου
Έργα
Γραφείο Τύπου
Άλλα Θέματα
Ειδήσεις
Περιουσιακή Κατάσταση Αιρετών
Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης - Προσκλήσεις
Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης - Αποφάσεις
Εκτελεστική Επιτροπή - Προσκλήσεις
Εκτελεστική Επιτροπή - Αποφάσεις
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - Προσκλήσεις
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - Αποφάσεις
Δημοτική Ενότητα Οργάνης
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρριανών
Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες  
Συνοπτική περιγραφή των υπηρεσιών  

Οι περιγραφές του συνόλου των διαθέσιμων Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δήμου φαίνονται παρακάτω.Για προβάλετε το σύνολο των υπηρεσιών στις οποίες έχετε πρόσβαση στο μενού θα πρέπει πρώτα να εισαχθείτε με επιτυχία στην Πύλη του Δήμου.Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό επιλέξτε το σύνδεσμο εγγραφή στη φόρμα εισαγωγής.Στη συνέχεια,για να κάνετε χρήση της επιθυμητής υπηρεσίας επιλέξτε τον κατάλληλο σύνδεσμο από το μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.Για να λάβετε πρόσβαση σε κάποια επιπλέον Υπηρεσία ή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε επικοινωνήστε με το Δήμο.
 
   
Αιτήματα / Καταγγελίες Πολιτών Μέσα από την υπηρεσία αυτή έχετε την δυνατότητα να υποβάλλετε αιτήματα ή προτάσεις προς το Δήμο, αλλά και καταγγελίες που αφορούν παραλήψεις και λανθασμένες ενέργειες του Δήμου.
Αιτήσεις Πιστοποιητικών Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε αίτηση για κάποιο πιστοποιητικό και να μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται το αίτημά σας. Σας παρέχεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε τον τόπο και τον τρόπο παραλαβής που επιθυμείτε. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη υπηρεσία, έπειτα από την ηλεκτρονική εγγραφή σας θα πρέπει να προσέλθετε στο Δήμο με την ταυτότητα σας έτσι ώστε να σας αποδοθεί το δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας.
Αποφάσεις Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε όποτε επιθυμείτε για τις αποφάσεις που έχει πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για θέματα που αφορούν την περιοχή σας.
Πληρωμή Προστίμων Κ.Ο.Κ. Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές των κλήσεων προστίμων ΚΟΚ που έχετε από την Δημοτική Αστυνομία προς το Δήμο μέσω Web Banking. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη υπηρεσία, έπειτα από την ηλεκτρονική εγγραφή σας θα πρέπει να προσέλθετε στο Δήμο με την ταυτότητα σας έτσι ώστε να σας αποδοθεί το δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας.
Πληρωμή Δημοτικού Φόρου Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές του Δημοτικού σας Φόρου 2%-5% προς το Δήμο μέσω Web Banking. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη υπηρεσία, έπειτα από την ηλεκτρονική εγγραφή σας θα πρέπει να προσέλθετε στο Δήμο με την ταυτότητα σας έτσι ώστε να σας αποδοθεί το δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας.
Ενημέρωση Δικαιούχων Εάν έχετε συναλλαγές με τον Δήμο μπορείτε να δείτε αναλυτική κατάσταση με τα εντάλματα που έχει σε εκκρεμότητα ο Δήμος προς την επιχείρηση σας και ποία από αυτά είναι πληρωμένα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη υπηρεσία, έπειτα από την ηλεκτρονική εγγραφή σας θα πρέπει να προσέλθετε στο Δήμο με την ταυτότητα σας έτσι ώστε να σας αποδοθεί το δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας.
   
   
 
 
Mάθετε περισσότεραΨηφοφορία
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;Δείτε τα αποτελέσματα
Δείτε παλαιότερες ψηφοφορίες
XΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
www.prisma.gr