ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
Χρήστης
e-mail:
Συνθηματικό:
Είσοδος
Εγγραφή Νέου Χρήστη
Select language
EnglishGreeks
<Φεβρουάριος 2015>
>>ΔΤΤΠΠΣΚ
>2627282930311
>2345678
>9101112131415
>16171819202122
>2324252627281
>2345678
AΡΧΙΚΗ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΔΙΑΥΓΕΙΑ | ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ | ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ
ΔήμοςΠεριοχήΔημότης
Ειδήσεις
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - Προσκλήσεις
Οικονομική Επιτροπή
Αποτελέσματα Προκηρύξεων - Διαγωνισμών
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου
Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού Δήμου
Διατελέσαντες Δήμαρχοι
Εκτελεστική Επιτροπή - Αποφάσεις
Λοιπά Νομικά Πρόσωπα Δήμου
Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης - Αποφάσεις
Υπηρεσίες του Δήμου
Γραφείο Τύπου
Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης - Προσκλήσεις
Άλλα Θέματα
Περιουσιακή Κατάσταση Αιρετών
Εκτελεστική Επιτροπή - Προσκλήσεις
Δημοτικό Συμβούλιο
Αποφάσεις Δ.Σ.
Βιογραφικό Δημάρχου
Τοπικά Συμβούλια
Έργα
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - Αποφάσεις
Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Προκηρύξεις - Διακηρύξεις – Διαγωνισμοί – Δημοπρατήσεις
Aνακοινώσεις
Μήνυμα Δημάρχου

 

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι

dimarxos         

     Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του διευρυμένου καλλικρατικού Δήμου Σουφλίου, ενός Δήμου με δυναμική και μέλλον, που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία αιχμής, προκειμένου να υπηρετήσει καλύτερα τους πολίτες και τους επισκέπτες της δημιουργώντας παράλληλα μια αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους. Η αγάπη για τον τόπο μας, για τον τόπο που μας μεγάλωσε και μεγαλώνει τα παιδιά μας, είναι για κάθε έναν από μας συναίσθημα που μας γεμίζει αγωνία για τα επόμενα χρόνια αυτής της πόλης.


     Με αίσθημα τεράστιας ευθύνης από την θέση του Δημάρχου της πόλης μας μαζί με τους συνεργάτες μου, αναλάβαμε τα δημοτικά πράγματα της πόλης και ευελπιστούμε ότι θα την οδηγήσουμε σε καλύτερες μέρες.
Ο τόπος μας βρίσκεται σ' ένα φυσικό περιβάλλον πού ζηλεύουν πολλοί πάνω στον πλανήτη. Από το Αμόριο μέχρι την Ταύρη και από το Δέρειο μέχρι την Δαδιά όπου εκτείνεται ο Δήμος μας, η φύση χάρισε απλόχερα την ομορφιά της. Βουνά με δάση, ποτάμια, καλλιεργήσιμη γη κι ανάμεσά τους τα χωριά μας. Οι άνθρωποι που ζουν εδώ κουβαλάνε μέσα τους την ομορφιά αυτού του τόπου. Αγαπάνε με πάθος κάθε τι. Κουβαλάνε μέσα τους την ιστορία αυτού του τόπου την οποία θα μάθουν οι επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας από τις περιγραφές μας. Μια ιστορία με βαθιά ρίζα στον χρόνο και τον πολιτισμό . Η ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου τα τελευταία χρόνια έχασε τον δρόμο της ανάπτυξης και της ακμής και οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι πολλοί. Η αστυφιλία , ο περιορισμός της οικονομίας σε κάθε κλάδο, οι ελάχιστες θέσεις εργασίας, η πολιτική αντιπαράθεση με την μισαλλοδοξία της και άλλα πολλά είναι λόγοι παρακμής.

     Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να δώσουν σ' αυτήν την πόλη τη δύναμη να ξεκινήσει μια νέα πορεία στα επόμενα χρόνια. Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας πέρα από την άμεση ενημέρωση σας και την επικοινωνία μας, είναι να συμβάλουμε όλοι μαζί ώστε το Σουφλί και οι οικισμοί του να ξαναβρούν το δρόμο τους. Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό σ' αυτήν την πορεία. Σας θέλουμε μαζί μας με κάθε τρόπο. Υποδείξεις, παρατηρήσεις, ενημέρωση και κριτική θα είναι για μας πολύτιμη βοήθεια.
Όπου κι αν βρίσκεστε περιμένουμε την βοήθεια σας. Η συνεργασία μας μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα ας γίνει ευκαιρία να βρεθούμε πιο κοντά για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας.


Οι πολίτες αυτού του τόπου περιμένουν πολλά από όλους εμάς....

Ευάγγελος Πουλιλιός
Δήμαρχος Σουφλίου

Eιδήσεις
Aνακοινώσεις
Διακοπή λειτουργίας Σχολείων στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2015
Περισσότερα...
Άλλα Θέματα
 
Mάθετε περισσότεραΨηφοφορία
Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;Δείτε τα αποτελέσματα
Δείτε παλαιότερες ψηφοφορίες
XΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
www.prisma.gr